vineri, 9 aprilie 2010

Hot Item of the Day - The Striped Top








The good old striped top...Subtiri sau groase, top-urile in dungi orizontale intra in categoria basics. In fiecare garderoba ar trebui sa existe cel putin un top intr-una din combinatiile consacrate de culori: alb/negru, alb/gri, alb/bleumarin. Fie ca e maieu, tricou sau pulover, poarta-l cu blugi si balerini/botine/cizme, accesorizeaza-l cu un lant fin lung si vei arata efforlessly stylish (acel look atat de apreciat in vest).

Personal, topurile in dungi ma fac sa ma gandesc la libertatea anilor `60-`70, la Brigitte Bardot, la o dimineata in Paris (plus o franzela proaspata) langa mon garcon, la Winona Ryder in Girl, Interrupted (desi sunt fana Angelina Jolie, in acel film, Winona a surclasat-o), la Judie Dench tanara, la o plimbare pe faleza, (...) si lista poate continua.

Acum imi place sa port top-ul in dungi cu blugi conici si balerini, cu lantul meu lung cu pandantiv cu inimioare, cu sacoul negru sau geaca neagra de piele pe deasupra. Sau cu o fusta cu talie inalta si niste tocuri infernale, sau cu niste blugi indigo evazati, sau cu niste hot pants, sau cu...

Un comentariu: