duminică, 11 aprilie 2010

Hot Item of the Day - The Clutch Bag






Am promis acum doua posturi ca voi reveni cu detalii despre cum sa porti o geanta plic si de ce ar trebui sa investesti in cel putin una.

Geanta plic, the clutch bag, este, prin definitie, o geanta de seara. Este omniprezenta in cluburi, la cockteiluri, la gale si intra in categoria obiectelor cult.

Ador clutch-ul! De ce? Din foarte multe motive. Cele mai importante? E versatil si...util! Versatilitatea e usor de remarcat de la o prima privire: fie ca porti o rochie neagra simpla, fie ca porti blugi conici si un top deosebit, clutch-ul este geanta potrivita. Utilitatea rezulta din faptul ca in clutch intra totusi "obiectele cheie" - portofelul, telefonul mobil, un gloss; este atat de delicat incat poti sa te strecori cu el in mana printr-un club super aglomerat.

In topul personal al preferintelor intra gentile plic vintage (cel mai des le port pe cele ale mamei, bunicii), gentile plic clasice (evident): negre, de piele, de piele lacuita, cu lant fin, argintii, aurii, rosii, bej (depinde de tinuta, evident) sau orice genti originale: cu aplicatii (tinte, pietre), de satin, insa trebuie in cazul acestora - sa aiba bun gust, sa fie adecvate situatiei, sa se armonizeze cu tinuta.

Am postat si niste imagini cu tinute care mi-au placut in mod deosebit, unde cluch-ul joaca un rol important. Nu uitati ca doua posturi mai jos va asteapta un plic absolut superb, just check it out.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu