duminică, 18 aprilie 2010

Bluzita Babydoll H&M (34 lei)





Modelul baby-doll la rochite si bluzite este unul foarte drag mie din varii motive: evidentiaza bustul, sunt extrem de feminine, foarte confortabile si foarte "tricky" pentru ca ascund in cel mai fermecator mod posibil "zonele problema": burtica (cu siguranta), iar un model mai lung (la bluze) - niste solduri prea late sau un posterior proeminent.

Am decis sa postez acest maieu cu toate ca pe eticheta scrie L, cu siguranta se poate micsora sa vina bine unui S/M (acest lucru poate fi rezolvat cu usurinta prin mutarea nasturelului de la spate: voi adauga o poza suplimentara zilele urmatoare). Ca sa-ti faci o idee cum vine, uita-te la poze (asa arata pe XS/S). Daca esti interesata de bluza si imi vei cere, voi muta eu nasturelul pentru tine(mail Dress.toexpress@yahoo.com)

Dupa cum poti observa, bluzita este extrem de feminina, delicata, iar combinatia de culori este cuminte si usor de purtat de toata lumea. Croiala bluzei este foarte buna, atat de buna incat nu este absolut necesar sa porti sutien la ea. Poart-o cu blugi conici, balerini, sandale, pantofi (chiar si cizme! - unele maro pana la genunchi ar arata awesome), cu pantaloni scurti si flipflops, vei arata foarte chic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu