joi, 8 aprilie 2010

Hot Item of the Day - The Grey Skinny Jeans





Yes, yes, yes! Am ocazia sa scriu despre piesa mea preferata din garderoba! The famous all time favorite : the grey skinny jeans!

Pot sa insir cele mai traznite motive pentru care blugii conici gri sunt preferatii mei ("the boyfriend" loves`em, imi scot in evidenta culoarea ochilor), insa pot aduce argumente solide de ce si tu ar trebui sa iubesti acesti blugi! (Sau macar sa investesti intr-o pereche...)

In primul rand, sunt usor de asortat (gri-ul face "casa buna" cu aproape orice culoare, mai putin cateva nuante de maro), poti sa creezi combinatii extrem de atragatoare (cu o camasa neagra, cu un maieu simplu alb, cu un cardigan rosu).

In al doilea rand, sunt extrem de versatili. As putea indrazni sa adaug ca sunt mai versatili ca blugii conici negri. Imagineaza-ti numai cat repede poti trece de la sport la romantic atunci cand porti niste blugi gri cu un maieu alb si schimbi tenisii cu balerini. Adauga niste platforme si un top mai deosebit si...voila! esti gata de petrecere.

In al treilea rand, fac minuni pentru silueta. Combinatia camasa neagra cambrata, blugi conici gri, balerini negri (tenisi) este extrem de flatanta.

Sigur, exista si dezavantaje. Deafpt, e numai unul. Modelul. Intr-adevar, blugii conici sunt la moda de cateva sezoane bune. Mii de multumiri lui Kate Moss(Moss is boss!) care i-a readus in centrul atentiei. Insa, ce-i drept, blugii conici arata cu adevarat bine numai pe fetele subtirele cu soldurile inguste.

Am postat niste poze cu Kate care poarta niste superbi blugi conici gri in diferite combinatii. Inspira-te de la cea mai buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu