marți, 6 aprilie 2010

Parisienne - livin` and lovin` the moment

http://www.youtube.com/watch?v=6SrqSc-GHS0

"Advertising is the most fun you can have with your clothes on." este unul din citatele mele preferate. Si voi argumenta aceasta afirmatie cu fiecare post tagguit cu "ad".

Am ales aceasta reclama pentru ca raspunde in locul meu la intrebarea "Unde si cum ai vrea sa te trezesti maine dimineata?". Mai mult, raspunde in detaliu. Si mai mult, protagonista este Kate Moss (...) imbracata in cea mai sexi rochie neagra, purtand cel mai fin sacou negru si niste sandale incredibile. Si daca nici asta nu era suficient, pe fundal se aude "I feel you" de la Depeche Mode...iar totul se petrece intr-o dimineata in Paris...mda.

P.S: Daca Parisienne de la YSL nu este la fel de atragator ca reclama, asta nu inseamna ca nu este un parfum extraordinar. In fond, reclama se bazeaza pe un vechi principiu: "Sex sales."

Daca ti-a placut cum arata Kate Moss in aceasta reclama, aici e un tutorial care iti explica cum sa te machiezi ca sa recreezi look-ul:

http://www.youtube.com/watch?v=Mt2q2MQ1i9I&feature=related


In principiu, e vorba de machiajul "smokey eyes", machiaj facut celebru tot de Kate. Se adapteaza oricarei forme si marimi de ochi, desi, trebuie sa recunosc, arata mai bine daca ai arcada mai mare. Ai grija la culori, ochii negri arata bine cu orice fel de culoare, ochii caprui cu nuante de verde, cei albastrii cu nuante pamantii, iar cei verzi cu nuante ce contin mov in compozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu