miercuri, 12 mai 2010

Hippie blouses (camasa - 40 ron, bluza - 40 ron, ambele S)

Pentru ca adori sa fii romantica, pentru ca stii ca mai putin e mai mult cand e vorba de haine, pentru ca iti place sa te simti confortabil si sa arati bine, pentru ca look-ul boem este timeless si este atat de tineresc si de sexy, incat nu poti sa dai gres, iti propun doua bluze hippie chic care vor ajunge cu siguranta printre piesele cele mai apreciate in garderoba ta.




Camasuta merge purtata ziua, cu blugi, cu tenisi, cu balerini, cu cizme, cu ce vrei tu,prinde-ti parul intr-un coc, machiaza-te discret si vei fi o prezenta proaspata si radianta. Secretul consta in acesorii: niste cercei simpatici, poate un lant lung sau multe bratari subtiri (nu toate o data, bineinteles) si o geanta de zi, incapatoare ar arata minunat.





Ca sa pastrezi registrul hippie chic si seara, iti propun o bluza extrem de romantica, intr-o combinatie cromatica superba. O consider ideala pentru noptile de vara, pentru petrecerile in aer liber, pentru momentele in care te simti atragatoare si vrei sa fii centrul atentiei. Vei reusi, si asta fara prea mult efort.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu