duminică, 2 mai 2010

Din nou disponibili ! Light Wash Skinny Jeans - Terranova, Marime XS (49 ron - redusi de la 59 ron)



Daca si tu consideri ca a venit timpul pentru update la tine in garderoba, azi postez ceva fresh ce te-ar putea ajuta sa te decizi.

Ta-dam! O noua pereche deosebita de blugi conici. De ce este deosebita aceasta pereche? Datorita culorii - un albastru deschis. Dupa ce sezoane de-a randul am purtat blugi albastru inchis, gri inchis, negrii, a venit momentul pentru o schimbare. Acesti blugi dau un touch tineresc oricarei tinute, fie ca optezi sa fii boema sau sa porti o tinuta casual-sport.

Blugii merg de minune purtati cu un tricou simplu sau cu inscriptie, alb sau intr-o culoare jucausa, let`s say...pink!, o camasa frumoasa alba, simpla sau in carouri. In picioare as purta mai ales tenisi sau balerini. Adauga si o geanta intr-o parte si sunt perfecti pentru scoala, da jos geanta si cheama-ti prietenii si sunt perfecti pentru o plimbare in parc.

Iti mai vand un pont: daca crezi ca ti se potrivesc, contacteaza-ma pe YM la dress.toexpress sau da-mi un mail, pentru ca oferta de blugi conici deschisi de pe piata nu este satisfacatoare (poate ai observat si tu asta).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu