luni, 30 august 2010

duminică, 29 august 2010

Rochitza Bershka revine in forta 50 ron cu taxe postale incluse







Daca vrei sa-ti amplifici bronzul capatat vara aceasta atunci culoarea coral cu siguranta nu va da gres. Fie ca porti aceast articol ca rochita sau ca un top mai lung cu niste pantaloni scurti si evident cu o piele bronzata, te vei face remarcata cu siguranta. Rochita este marimea M si se muleaza foarte frumos. Eu port S deci daca si voi purtati S si nu sunteti foarte skinny, vi se potriveste cu siguranta.
Pentru comanda mail aici dress.toexpress@yahoo.com

miercuri, 25 august 2010

Tinuta casual: Blugi Crocker 55 lei redusi !!! de la (63 lei) + Tricou cu imprimeu (nou - 29 lei)












Cum se intampla cu blugii Crocker, marimea nu este scrisa clar, asa ca ne-am ocupat noi sa masuram, iar dimensiunile sunt urmatoarele:

sold - 38 cm
lungime - 96 cm

Tricoul este marimea S-M.




marți, 24 august 2010

Tinuta de vara: Fusta - 36 ron, top - 26 ron, taxe postale incluse

Pentru mai multe detalii: dress.toexpress@yahoo.com

Daca achizitionati intreaga tinuta, aveti parte de o reducere, ambele articole ajungand la pretul de 55 ron (taxe postale incluse) ! :-)

Fusta este confectionata dintr-un material vaporos, fiind potrivita pentru zilele de vara ramase sau, de ce nu, pentru vara urmatoare.




Top-ul prezentat in imagini este, de fapt, o fustita multifunctionala cu detalii simpatice. Ca bluza, poate fi purtata la o tinuta de zi - blugi si tenisi sau seara, la o iesire cu prietenele, asortata cu o geanta simpla, intr-o nuanta apropiata (cum este cea de mai jos).

Pantaloni Kenvelo S - 37 ron, geanta cu imprimeu - 27 ron, esarfa carouri - 25 ron

Pentru mai multe detalii: dress.toexpress@yahoo.com

Pentru toate articolele de mai jos, taxele postale sunt incluse individual.













Rochie Kenvelo M (noua) - 67 ron, taxe postale incluse

Mai multe detalii: dress.toexpress@yahoo.com





Rochie Zara gri noua - 97 lei; taxe postale neincluse

Mai multe detalii la adresa dress.toexpress@yahoo.com









luni, 23 august 2010

Grey skinny jeans 60 ron, taxe postale incluse marime 27 si bluzita Noa Noa zise M 37 ron, taxe incluse






Daca doriti sa le procurati pe ambele aveti, evident, transport gratuit dar si 10 ron reducere deci intreaga tinuta este disponibila la pretul de 85 ron, taxe postale incluse. Balerinii sunt si ei disponibili (nou nouti) la pretul de 149 ron, taxe postale incluse, fiind achizitionati de pe Asos - marime 38, mai multe detalii aici ==> Balerini Blowfish

duminică, 22 august 2010

super pret pentru tenesii all star - 37 ron taxe postale incluse




Acesti Conversi arata impecabil si nu sunt dezlipiti absolut deloc asa cum ne-am obisnuit noi cu majoritatea perechilor. Singura lor problema este ca sunt un numar cam mic vin unui 34. eu port 35 dar ma strang. Daca ii doresti pentru tine sau pentru o verisoara sau surioara mai mica Click!

luni, 16 august 2010

Fusta KiKiRiKi 53 ron






Fusta 3/4 kikiriki jeans marimea 27 almost new, purtata doar de cateva ori (modelul nu ma avantajaza). Ca sa te avantajeze trebuie sa nu fii prea scunda in rest nu prea exista restrictii. Daca doresti sa o comanzi mail la dress.toexpress