miercuri, 26 mai 2010

Pantofi la numai 19ron redusi de la 29 ron (marimea 37) + bratari cadou!





Iata o pereche de pantofi pe care o vei iubi! Ai dubii? Lasa-ma sa te conving!

In primul rand, sunt atat de comozi si de stabili incat mersul in balerini ti se va parea mai chinuitor.

In al doilea rand, modelul este unul clasic, deci poti sa-i incalti atat la tinute romantice, cat si la unele casual sau business. (Daca te uiti atent la pozele de pe blog, vei putea observa ca ii port la mai multe tinute).

In at treilea rand
, primesti cadou si un set de bratari in niste culori absolut adorabile.

Daca te-am convins si porti 37 la pantofi, poti sa-i comanzi la dress.toexpress@yahoo.com

Sandale (size-36) 55 Ron reduse de la 65 Ron




O pereche de sandalutze perfecte pentru vara ce vine. Poti sa le porti la pantaloni scurti, la rochitze vaporoase numai vara sa vina mai repede! Dupa cum puteti vedea sunt nou noutze cu eticheta. pt comanda Click !

marți, 25 mai 2010

Camasuta roz (S) 24 lei redusa de la 34 lei




Guy wearing girlfriend`s shirt? Heck no! Girl wearing boyfriend`s shirt? Hell yeah! Am subliniat si in postul cu Supercamasuta cat de "in" sunt camasile mai lungi in aceasta perioada (probabil pentru ca sunt comode, tricky - ascund micile defecte si dau aerul acela atat de sexy de "arat bine, dar nu ma straduiesc prea mult").

Aceasta camasa poate fi caracterizata cel mai bine printr-un singur cuvant: "sweet". Porbabil din cauza culorii, care e ca o doza instanta de buna-dispozitie cand o porti. Trage niste jeansi super skinny sau niste colanti, strange-o cu o curea lata in talie si incalta-te in balerini si vei fii cea mai feminina si draguta prezenta a zilei.

Daca iti place camasa, poti sa o comanzi la dress.toexpress@yahoo.com si nu uita: THINK PINK!

vineri, 21 mai 2010

Stripes! - Next, Marime M (35 RON)



Pentru ca dungile sunt in trend in aceasta perioada, va mai propunem un model de bluza in dungi.

Another Skinny Jeans - 4 Urban Jeans, Marime 26 (40 RON)



marți, 18 mai 2010

Rochie - marime S (39 redusa de la 45 ron)




Pentru ca fiecare din noi adora noptile de vineri si sambata (Friday I`m in love!), am postat o rochie sexy perfecta pentru o noapte de petrecere in club.

Modelul iti scoate in evidenta picioarele (si posteriorul, fiind mulata). Pentru un efect traznet si niste picioare interminabile, poarta tocuri! In partea de sus este putin mai larguta (echilibrul este totul!) si se poate lasa pe un umar (nu-i asa ca si tie iti plac bluzele lasate pe un umar?)

Comand-o la dress.toexpress pe YM sau mail. Un lucru iti spun sigur: vei atrage multe priviri admirative purtand aceasta rochie (atat din partea fetelor, cat mai ales din partea baietilor).

Fusta - marime S/M (35 ron redusa de la 39 ron) - Expediata



Pentru ca fusta pe care am postat-o zilele trecute a fost un hit instant (a fost practic "bataie" pentru ea), astazi mai postez una, cel putin la fel de frumoasa.

Am cumparat-o de la H&M intr-o vacanta, acum doua veri, iar primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut-o a fost videoclipul "Cool" al lui Gwen Stefani. Este o fusta deosebit de romantica, demna de purtat intr-un moment special pentru tine. Rosul este o culoare ce atrage imediat atentia, asa ca ai grija cum o combini: trebuie sa fii impecabila. In fotografii, am ales o tinuta care mi-a placut in mod deosebit, foarte feminina, pe care o recomand, mai ales ca acum poti intra si in posesia margelelor rosii de la Meli Melo, la numai 20 ron. Imprimeul cu buline da o nota retro, asa ca nu te sfii sa te inspiri din stilul anilor `60: poarta o bentita groasa pe par, fa-ti o codita cu tus negru la ochi, indrazneste sa te rujezi cu un ruj rosu (ai grija la nuanta, de preferinta sa fie aceeasi cu a fustei).

Daca o vrei pentru tine, add pe YM la dress.toexpress. Primul venit, primul servit.

luni, 17 mai 2010

Fusta Poema (S) 53 ron






Astazi va prezint una din piesele ce nu ar trebui sa lipseasca din gaderoba oricarei fete - fusta office(fusta creion).

Desi nu este un item care poate fi purtat la orice ora, in fiecare zi, totusi, mereu se ivesc ocazii cand fusta-creion te scoate din incurcatura. Poti sa o porti la teatru, la o gala, la o prezentare, la un examen, aproape in orice context in care se impune o tinuta formala.

In plus, acest model de fusta este unul extrem de sexy, facand talia mai subtire, picioarele mai lungi si, nu in ultimul rand, oferindu-ti un aer sofisticat.

O poti purta ca in tinuta propusa de noi, cu o camasa cambrata si pantofi stileto, model clasic (cei din fotografii sunt for sale, cateva posturi mai jos). Parul prinde-l in coada sau in coc, machiajul pastreaza-l cat mai simplu, atentie la accesorii (Less is more!).

Vrei sa fie a ta ? Trimite mail la dress.toexpress@yahoo.com

joi, 13 mai 2010

13-15 mai REDUCERE !!! 15 % la toate camasile



Am decis sa facem reduceri mai des!!! De aceea pana pe 15 mai aveti un discount de 15% la orice camasa pe care vreti sa o achizitionati de pe blogul nostru. In plus va asteptam si zilele urmatoare pentru reduceri si la alte articole! Camasutele sunt postate mai jos cu pretul deja "micit" !

"Supercămaşuţa" la 28 de lei(S/M)



"Supercămasuţa te salveaza!!!" atunci cand esti in dileme de genul: "Ăăăă...cu ce ma imbrac azi!?" sau "Ce sa port in sus la blugii mei preferati?" etc...Cu toate ca pe eticheta scrie XS, eu o recomand unui S si jumatate - M. Camasa alba este considerata one of the basics, dar supercamasuta este deosebita prin croiala si aplicatia cu broderie. Camasile mai largute (sau chiar largi de-a binelea) in aproape orice culoare sunt foarte "in" de ceva timp si garantez ca or sa mai fie cel putin inca doua sezoane. Cumpara-ti aceasta camasa daca iti doresti ceva deosebit, diferit de tot ce vezi pe strada. Poart-o cu atitudine, vei atrage multe priviri!

Pentru a o comanda: mail la dress.toexpress@yahoo.com

Camasa Neagra Vero Moda (s/m) 29 ron


Fie ca vrem sa dovedim seriozitate in vestimentatie (evident ca in numeroase momente ni se cere acest lucru) fie ca vrem doar sa aratam bine fara sa pierdem timp gandindu-ne ce top cu ce blugi se potriveste, sau ce sa port cu fusta mea preferata de jeans etc, camasuta cambrata simpla si neagra te ajuta sa iesi din incurcatura. Ea poate fi purtata atat cu jeansi sau fuste cu talie inalta, cu pantaloni lungi sau scurti cu tenisi sau cu pantofi. Aceasta camasutza arata impecabil si nici nu prea a fost purtata.

daca vrei sa fie a ta tirimite mail la dress.toexpress@yhaoo.com

miercuri, 12 mai 2010

Hippie blouses (camasa - 40 ron, bluza - 40 ron, ambele S)

Pentru ca adori sa fii romantica, pentru ca stii ca mai putin e mai mult cand e vorba de haine, pentru ca iti place sa te simti confortabil si sa arati bine, pentru ca look-ul boem este timeless si este atat de tineresc si de sexy, incat nu poti sa dai gres, iti propun doua bluze hippie chic care vor ajunge cu siguranta printre piesele cele mai apreciate in garderoba ta.




Camasuta merge purtata ziua, cu blugi, cu tenisi, cu balerini, cu cizme, cu ce vrei tu,prinde-ti parul intr-un coc, machiaza-te discret si vei fi o prezenta proaspata si radianta. Secretul consta in acesorii: niste cercei simpatici, poate un lant lung sau multe bratari subtiri (nu toate o data, bineinteles) si o geanta de zi, incapatoare ar arata minunat.





Ca sa pastrezi registrul hippie chic si seara, iti propun o bluza extrem de romantica, intr-o combinatie cromatica superba. O consider ideala pentru noptile de vara, pentru petrecerile in aer liber, pentru momentele in care te simti atragatoare si vrei sa fii centrul atentiei. Vei reusi, si asta fara prea mult efort.


marți, 11 mai 2010

Jacketa Tina R (79 ron), marimea S




Desi nu este chiar sezonul acestei piese, sunt sigura ca vor exista fane ale acestei jachete subtiri din catifea. Ele vor aprecia croiala cambrata, modelul specific stilului army , foarte exploatat in sezonul fall/winter 2010 si materialul: catifea reiata. Profita de ocazie si ia-ti o jacheta cu atitudine. Extra tip? Planuiesti o excursie la munte sau o vacanta la mare in care sa astepti rasaritul noapte de noape? Iti va fii foarte utila o jacketa in cazul asta. Daca crezi ca aceasta este aleasa, da un mail la dress.toexpress@yahoo.com

Balerini Blowfish 149 ron (size-38)




Achizitionati de pe Asos iar motivul pentru care nu au fost pastrati este gresala numarului la comanda. Balerinii sunt nou nouti-nu au fost incaltati nici macar o data decat la proba, putin luciosi, smooth pe interior, incredibil de comozi si usori si vin in cutia lor.

Bluzita H&M marimea Xs 34 ron


Pulover Vero Moda (M) 35 ron





Stim, stim, ai un top care-ti place la nebunie si de abia astepti sa il porti. Se face totusi seara si racoare, iar top-ul finut cu siguranta nu tine de cald. Parca ar mai fi nevoie de ceva, ceva tot la fel de dragut, care sa completeze top-ul, fara sa-l eclipseze. Acest pulover de la Vero Moda, intr-o nuanta neutra, dintr-un material asemanator casmirului poate fi exact ceea ce iti doresti. Poti sa-l comanzi pe mail la dress.toexpress@yahoo.com.

vineri, 7 mai 2010

Fustita H&M XS (35lei) + bratari cadou






Daca si tu gasesti look-ul college
la fel de atragator ca si mine, am pentru tine fusta ideala! Nu prea scurta, nu prea lunga, in carouri, in culori cuminti, e elementul de baza atunci cand vrei sa arati ca o scolarita silitoare, dar stilata.

Poart-o cu un tricou polo (avem unul disponibil mai jos), cu un maieu alb simplu, cu camasa alba (nu in carouri, always remember "Less is more!"
), cu un pulover de casmir cu guler in V, cu sacou. Poarta strampi negri sau niste ciorapi lungi pana sub genunchi (arata foarte fain), balerini sau niste pantofi cu siret (inspira-te de la Agyness Deyn), cizme.

Daca vrei sa o comanzi, add dress.toexpress pe YM si primesti recompensa pentru alegerea stylish facuta un set de bratari.

duminică, 2 mai 2010

Din nou disponibili ! Skinny Jeans - Miss Sixty (Famous Brands) (70 ron) Marime 25/32





Vreun fan MissSixty pe aici? Saluuut!
Nu ai auzit de MissSixty?(Poate ar trebui sa te trimitem la Famous Brands sau mai bine da un click aici http://www.misssixty.com/.)

Ideea e ca toate hainele de la Miss 60 sunt frumoase (nu, e putin spus), sunt geniale: prin design, prin material, prin culoare si ataaat de fun de purtat.

Blugii pe care i-am postat aici nu fac exceptie. I-am adorat pentru modul in care se muleaza pe picior si culoare: un gri inchis - negru. Cea care ii va purta in continuare se poate considera o norocoasa. Mail la change_of_clothes@yahoo.com

Din nou disponibili !!! Grey Skinny Jeans - Levis (100 ron) Marime 26/34





Spuneam ca blugii conici gri sunt preferatii mei. Ei bine, astazi pun la bataie una din perechile mele de blugi. Motivul? Au fost detronati din pozitia de "blugii mei preferati" pe care au ocupat-o cu mult sex-appeal timp de cateva purtari de alta pereche de blugi conici gri cu care insa nu o sa va fac cunostiinta, cel putin nu azi.

I-am cumparat de la Levi`s acum un an si ceva. Pretul? La nivelul celorlalte modele le blugi din mazagin, cam piperat pentru buzunarul meu. Mda, 400 +, dar nu chiar 500.

Dar croaiala, materialul...modul in care arata posteriolul meu cand mergeam...hmm, este secretul Levis si este bine ascuns.Acum, puteti sa va bucurati si voi de el.

Cam asa arata blugii pe mine. Am 1,71 si 48 de kilograme si le stapanesc sanatoasa. Daca esti interesata de model si te incadrezi ca marime (W26/L34), nu ezita sa trimiti un mail la change_of_clothes@yahoo.com. Taxa de transport este din partea casei.

Din nou disponibili ! Light Wash Skinny Jeans - Terranova, Marime XS (49 ron - redusi de la 59 ron)



Daca si tu consideri ca a venit timpul pentru update la tine in garderoba, azi postez ceva fresh ce te-ar putea ajuta sa te decizi.

Ta-dam! O noua pereche deosebita de blugi conici. De ce este deosebita aceasta pereche? Datorita culorii - un albastru deschis. Dupa ce sezoane de-a randul am purtat blugi albastru inchis, gri inchis, negrii, a venit momentul pentru o schimbare. Acesti blugi dau un touch tineresc oricarei tinute, fie ca optezi sa fii boema sau sa porti o tinuta casual-sport.

Blugii merg de minune purtati cu un tricou simplu sau cu inscriptie, alb sau intr-o culoare jucausa, let`s say...pink!, o camasa frumoasa alba, simpla sau in carouri. In picioare as purta mai ales tenisi sau balerini. Adauga si o geanta intr-o parte si sunt perfecti pentru scoala, da jos geanta si cheama-ti prietenii si sunt perfecti pentru o plimbare in parc.

Iti mai vand un pont: daca crezi ca ti se potrivesc, contacteaza-ma pe YM la dress.toexpress sau da-mi un mail, pentru ca oferta de blugi conici deschisi de pe piata nu este satisfacatoare (poate ai observat si tu asta).