sâmbătă, 24 aprilie 2010

Bluza tricotata Vero Moda (38 ron)




Pentru acelea dintre voi care adora look-ul de vacanta si ar vrea sa pastreze starea de visare si relaxare specifica si la intoarcere, postez aceasta bluzita tricotata, extrem de romantica si de feminina.

Astfel, poti face trecerea de la a o purta cu costum de baie pe dedesubt si pantaloni scurti si multe, multe bratari (seara, la mare, pe faleza sau la o discoteca pe plaja) la a o purta cu un maieu alb simplu pe dedesubt, blugi si balerini, pantofi (cei din imagine sunt de vanzare, cateva posturi mai jos).

Personal, ador modelul bluzei pentru ca subliniaza talia, evidentiaza decolteul, este extrem de comod si arata foarte bine. Cat despre marime, o recomand unui M, iar daca vrei sa -ti faci o idee cum arata pe S, uita-te in poze.

Pentru comanda, da un mail la dress.toexpress@yahoo.com

Pulover - marime S (35 ron)



Sunt sigura ca nu exista ceva ce as putea scrie despre puloverele clasice, cu nasturi care sa nu fie stiut. Sunt niste piese extrem de populare, oricine are cel putin unul, sunt disponibile intr-o gama foarte diversa, atat ca model (simple, in dungi), cat si ca gama de culori, material, poti sa le porti aproape cu orice: de la blugi la o rochie finuta, dar casual (una alba sau stil navy ar arata foarte bine).

Acest pulover l-am cumparat de la Nissa si e deosebit prin culoare si material. Daca-ti lipseste un pulover rosu sau daca pur si simplu iti place rosul aprins, aceasta poate fi ocazia potrivita, mai ales ca materialul este unul foarte bun, o lanita foarte placuta la atingere care nu se scamoseaza.

Poti sa-l comanzi pe YM, adaugand dress.toexpress in lista sau trimitand un mail.

Pulover - marime S (40 ron)



Desi suntem in toiul primaverii, nu ne bucuram inca de nopti si dimineti calduroase, asa ca astazi postez un pulover supradimensionat pe care il poti lua pe tine atunci cand iesi seara in oras si stii ca te vei intoarce de-abia in zori sau atunci cand pleci la scoala (pentru cele care fac ore de dimineata).

L-am cumparat de la H&M acum ceva timp si mi-am multumit pentru alegerea facuta, tinandu-mi de cald pe plaja in timp ce asteptam infrigurata rasaritul, in cateva nopti de stat pe afara pana dimineata cu prietenii (vara...),ca sa nu mai vorbim de zilele de primavara si de toamna.

Desi in fotografii port curea lata (arata foarte bine pe deasupra, incearca), puloverul este marimea 32/34 si este tricotat dintr-o lana fina, intr-un negru intens care nu iese la spalat (H&M isi respecta clientii). Se inchide cu niste nasturi foarte chic.

Daca esti interesata, poti sa-l comanzi la dress.toexpress pe YM sau mail.

joi, 22 aprilie 2010

Bluza - H&M, marime S (35 ron)




Ce vor fetele? Ciocolata, sa fie intelese...si asta. Fetele vor sa fie mai inalte, mai suple. Nu toate avem 90-60-90 si 1,75, dar nici nu trebuie (in fact, micile imperfectiuni ne fac frumoase pentru ca ne individualizeaza). Secretul e sa porti haine care te avantajeaza si sa le accesorizezi un zambet. Simple as that.

Revenind la "ce vor fetele" (sa fie mai inalte, mai suple), negrul poate face asta pentru voi. O tinuta all black face minuni pentru orice silueta si se potriveste in aproape orice situatie. Am postat o bluza mai lunga, simpla, decoltata in V, din cel mai finut material menita sa te lungeasca optic si sa adauge un plus de eleganta unei tinute de zi sau de seara. Vrei sa stii mai mult? Ei bine, atunci cand hainele tale sunt negre, sparge monotonia cu un accesoriu intr-o culoare nebuna: o curea, o esarfa, o geanta.

Daca vrei aceasta bluza pentru tine, add dress.toexpress pe YM sau mail la aceeasi adresa.

miercuri, 21 aprilie 2010

Inca doua perechi de blugi (S) 34 ron-prima, 39 ron-a doua / ambele 70 ron - Expediati







Pentru ca noi, fetele, nu ne vom satura niciodata de blugi, oricate perechi am avea, postez azi doua noi modele care s-ar putea sa-ti placa. Prima pereche este bleumarin si masoara 38 la sold si 90 cm in lungime.

A doua pereche, mai deschisa la culoare masoara 41 sold iar ca lungime are 94 de cm. Ii recomand fetelor ce se mandresc cu un posterior generos, modelul le avantajeaza.

Blugii sunt simpli si au o croiala impecabila (pe acest blog nu vei gasi lucruri de prost gust), ceea ce constituie un mare avantaj fiind usor de purtat atat in tinute sport, cat si casual-chic.

Daca iti fac cu ochiul si corespund dimensiunilor tale, poti sa-i comanzi la dress.toexpress pe YM sau mail la aceeasi adresa.

Polo T-Shirt, marime XS (30 ron)




Daca ti-am facut pofta postul trecut sa-ti achizitionezi un tricou polo, trage cu ochiul si la acest tricou polo intr-o nuanta de verde-oliv. Culoarea aceasta arata foarte bine in special pe satenele cu pielea inchisa, dar nici pentru blonde sau brunete nu este de ignorat. Poarta-l cu blugi si tenisi sau balerini, cu o fusta plisata si tenis-shoes, este un tricou pe care il vei indragi cu siguranta si in care te vei simtii foarte bine.

Daca iti place, adauga dress.toexpress pe YM sau mail si vorbim.

Hot Item of the Day - The Polo T-Shirt



Nu am mai scris de ceva vreme despre piesele vestimentare ce-mi plac foarte mult si le consider indispensabile. Cum ne aflam in toiul primaverii (si am gasit putin timp liber intre cateva reprize de invatat), astazi voi scrie despre cel ce ne va fii tovaras de incredere o lunga perioada de timp de acum inainte: tricoul. Imi plac tricourile simple, din materiale vaporoase: albe, bej, gri, negre, imi plac tricourile cu inscriptie (vei gasi cateva tricouri dragute daca te uiti la posturile mai vechi), chiar si cele lungi pe care le gasesti in orice magazin zilele astea, sunt foarte la moda...insa cel mai mult si cel mai mult imi place tricoul polo.

Asociat cu bradul Lacoste, tricoul polo este o piesa indragita in toata lumea si des intalnita in colectiile designerilor reprezentativi. Este extrem de stylish si versatil (poti trece de la un look sport la unul classy in no time), da un tocuh tineresc oricarei tinute. Cat despre culoare, tricoul polo arata foarte bine in orice culoare, de aceea il vei gasi intr-o gama extrem de variata de culori, de la alb/negru/gri/bleumarin la fuchsia/acvamarin/galben aprins.

Cand aud "tricou polo" ma gandesc la Wimbledon, la domnisoarele stilate care merg la tenis si poarta fusta plisata, la anii '50: ochelari model ochi de pisica, tus negru la ochi si fusta rosie - cu adevarat retro, la tipele cool din Londra care il poarta cu blugi super stramti si cizme negre si cu ochii fumurii, la domnisoarele care fac jogging in Central Park in pantaloni albi cu 3 dungi rosii, la mine cand ma imbrac sa merg dimineata la scoala si nu stiu ce sa iau pe mine, la...

Iar acum iata un sfat pe care l-am citit undeva si vreau sa-l impartasesc: cand iti cumperi un tricou, tine minte un lucru: cumpara-l cu un numar mai mare. Un tricou mult prea stramt scoate in evidenta orice defect: sanii prea mari sau prea mici, burtica sau niste brate netonifiate. Incearca numai si vei vedea ca te vei simti mai confortabil si vei arata mult mai cool.

duminică, 18 aprilie 2010

Bluzita Babydoll H&M (34 lei)





Modelul baby-doll la rochite si bluzite este unul foarte drag mie din varii motive: evidentiaza bustul, sunt extrem de feminine, foarte confortabile si foarte "tricky" pentru ca ascund in cel mai fermecator mod posibil "zonele problema": burtica (cu siguranta), iar un model mai lung (la bluze) - niste solduri prea late sau un posterior proeminent.

Am decis sa postez acest maieu cu toate ca pe eticheta scrie L, cu siguranta se poate micsora sa vina bine unui S/M (acest lucru poate fi rezolvat cu usurinta prin mutarea nasturelului de la spate: voi adauga o poza suplimentara zilele urmatoare). Ca sa-ti faci o idee cum vine, uita-te la poze (asa arata pe XS/S). Daca esti interesata de bluza si imi vei cere, voi muta eu nasturelul pentru tine(mail Dress.toexpress@yahoo.com)

Dupa cum poti observa, bluzita este extrem de feminina, delicata, iar combinatia de culori este cuminte si usor de purtat de toata lumea. Croiala bluzei este foarte buna, atat de buna incat nu este absolut necesar sa porti sutien la ea. Poart-o cu blugi conici, balerini, sandale, pantofi (chiar si cizme! - unele maro pana la genunchi ar arata awesome), cu pantaloni scurti si flipflops, vei arata foarte chic.

Striped T-Shirt - marime S (30 ron)



Am postat mai demult un tricou in dungi (alb/bleumarin). Astazi postez alt tricou in dungi, de data aceasta mai subtiri si alb/negre. Este usor de combinat, are un material foarte bun (se muleaza foarte bine) si este nou.

Intr-un post mai vechi am incercat sa demonstrez de ce ai nevoie macar de un tricou in dungi in garderoba.(in categoria Hot Item of the Day)

Acest tricou are toate calitatile ce-l fac eligibil pentru un loc in garderoba ta, oricat de pretentioasa esti. Add dress.toexpress pe YM sau add la aceeasi adresa pentru a-l comanda.

Fusta - marime S (39 ron)-Rezervata



Ai o dispozitie de nota 10, azi esti visatoare/romantica/acea tipa cu zambetul pe buze si nu stii in ce sa te imbraci ca sa exprimi asta? Eu raspund : rochii/fuste.
Poarta fusta! Sarbatoreste-ti feminitatea! Ador sa vad o fata imbracata in rochie sau care stie sa poarte o fusta. (PS: Guys love that too.)

Astazi postez o fusta draguta foc, intr-o combinatie de culori timeless. Eu am purtat-o cu balerini, dar sunt sigura ca arata grozav cu tenisi albi scurti, sandale sau espadrile. O fusta de genul asta ma face sa ma gandesc la o plimbare pe faleza, probabil pentru ca as gasi-o intr-o revista de profil catalogata la stilul navy. In orice caz, port acest gen de fusta cand ma simt fara nicio grija si feminina.

Poti sa o porti si cu talie inalta, dar si sa o lasi mai jos (in talie are elastic). Personal, prefer talia inalta. In partea de sus poarta maieu sau tricou simplu alb, rosu, bleumarin.

Daca iti place si o vrei pentru tine, add dress.toexpress pe YM sau mail la aceeasi adresa.

Rezervata Sandei din Bucuresti si imi pare sincer rau pentru restul persoanelor care si-o doreau

marți, 13 aprilie 2010

T-shirt, marime XS (25 ron)




He-he! There`s more! Daca tricoul de mai jos nu a fost pe gustul tau, poate e acesta! E ceva mai simplu si mai lesne de asortat.

Imbraca-te confortabil, arati bine, te simti bine! Tricoul e 100% din bumbac. (Si stim cu totii cat de mult conteaza asta...)

T-Shirt - KVL, marime XS (30 ron)



Imi plac foarte foarte mult tricourile cu inscriptie, sunt niste piese vestimentare ce pot spune multe despre tine, atrag priviri (cu siguranta) si pot aduce un zambet pe fata. (Check out colectia Andreei Raicu)

Cateva mi-au placut in mod deosebit: unul negru pe care scria "WHY SO" si dedesubt o fotografie a constelatiei Sirius (Why so serious?), altul alb pe care scria "BRING THE LIGHT!" si dedesubt o poza cu o Cola Light, un tricou cu un unicorn desenat care are un porumb (corn) in frunte...uni-CORN, get it?...and so on.

Astazi postez un tricou cu inscriptie care mi-a placut foarte mult intr-o culoare foarte dulce, pe care l-am cumparat din Kenvelo. Daca si tie iti place (sure will) si vrei sa-l ai, stii ce trebuie sa faci: add dress.toexpress pe YM sau mail.

Merge sa-l porti cu blugi (aproape orice model, orice lungime), fusta de blugi, cu un pulover negru/alb pe deasupra, cu geaca de piele, cu geaca de blugi, cu sneakers, cu Uggs...ai de unde alege.

duminică, 11 aprilie 2010

Hot Item of the Day - The Clutch Bag






Am promis acum doua posturi ca voi reveni cu detalii despre cum sa porti o geanta plic si de ce ar trebui sa investesti in cel putin una.

Geanta plic, the clutch bag, este, prin definitie, o geanta de seara. Este omniprezenta in cluburi, la cockteiluri, la gale si intra in categoria obiectelor cult.

Ador clutch-ul! De ce? Din foarte multe motive. Cele mai importante? E versatil si...util! Versatilitatea e usor de remarcat de la o prima privire: fie ca porti o rochie neagra simpla, fie ca porti blugi conici si un top deosebit, clutch-ul este geanta potrivita. Utilitatea rezulta din faptul ca in clutch intra totusi "obiectele cheie" - portofelul, telefonul mobil, un gloss; este atat de delicat incat poti sa te strecori cu el in mana printr-un club super aglomerat.

In topul personal al preferintelor intra gentile plic vintage (cel mai des le port pe cele ale mamei, bunicii), gentile plic clasice (evident): negre, de piele, de piele lacuita, cu lant fin, argintii, aurii, rosii, bej (depinde de tinuta, evident) sau orice genti originale: cu aplicatii (tinte, pietre), de satin, insa trebuie in cazul acestora - sa aiba bun gust, sa fie adecvate situatiei, sa se armonizeze cu tinuta.

Am postat si niste imagini cu tinute care mi-au placut in mod deosebit, unde cluch-ul joaca un rol important. Nu uitati ca doua posturi mai jos va asteapta un plic absolut superb, just check it out.

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Promod Sneakers, marimea 37 (60 ron)







E timpul sa sneak around! Suntem in miez de primavara si cheful de plimbare si de stat in aer liber creste proportional cu lungimea zilei. Cum temperaturile s-au hotarat, in sfarsit, sa creasca, a venit momentul sa zicem "Bye, bye!" cizmelor si botinelor si sa intampinam tenisii si balerinii...Stiu, si mie mi-a fost dor de ei.

Inainte sa incepi sa cauti cei mai tari tenisi prin magazinele de profil, ia in considerare si aceasta oferta: o pereche nou nouta de tenisi de la Promod. Sunt perfecti pentru o tinuta sport si cu siguranta atrag priviri prin designul original. Secretul este sa stii sa-i combini, eu pot sa garantez calitatea.

Daca esti interesata, contacteaza-ma la adresa din coltul drept de sus al paginii.

vineri, 9 aprilie 2010

Geanta plic (pret 55 ron)




Recunosc ca acest clutch este, de departe, unul din cele mai dragute (si elegante!) clutch-uri pe care le-am vazut vreodata. Cat de dragut? Atat de dragut incat daca l-as vedea la o fata intr-un club, as intreba-o de unde il are. Tu stii insa de unde si poti sa-l ai prima : id dress.toexpress pe YM sau mail.

Intr-un post viitor, voi da cateva sugestii despre cum se poate combina. Nici nu-ti poti imagina cat este de versatil.

Iata si cateva "detalii tehnice": 19cm lungime, 10cm latime.

Ah, si este NOU NOUT!

Blush duo Technic (20 ron)





Nu voi putea niciodata sa accentuez suficient de mult cat de importanti sunt obrajii. Dau echilibru si unitate chipului, sunt acel detaliu aparent insignifiant care face diferenta. Bineinteles, asa cum ochii pot parea mai mari/migdalati/colorati mai intens prin make-up, buzele mai voluminoase, exista tehnici prin care iti poti sculpta obrajii. Iata aici un tutorial care te poate ajuta, mai ales daca esti novice:
http://www.youtube.com/watch?v=xtG5ILbf8mc
Blush-ul pe care l-am postat are un super avantaj: il poti avea alaturi din primavara pana in vara (rose cheeks in Spring, bronze ckeeks in Summer), poti combina culorile si, nu in ultimul rand, are un aplicator foarte bun, ceea ce e un mare avantaj, pentru ca, de ce sa nu recunosc, este foarte importanta calitatea pensulei cand vrei sa obtii niste obraji fara de cusur.

Imaginea postata este cea a blush-ului meu, insa, daca esti interesata, vorbim pe YM, id: dress.toexpress
sau mail si iti voi trimite unul sigilat.

Get the London Look! - Trusa de farduri Rimmel (35 ron)






Rimmel London este unul din cele mai vechi (aproape doua secole) si apreciate branduri de cosmetice, iar sloganul "Get the London Look!" este cunoscut worldwide.

Poti considera aceasta caseta ca fiind "la creme de la creme", deoarece contine cate putin (putin mai mult chiar!) din fiecare produs al marcii. Evident, este nou-nouta. NU UITA: Cand vine vorba de cosmetice, a imprumuta, a utiliza produsele altuia NU ESTE INDICAT!

6 nuante de fard: 2 nudes, 2 mai inchise (pentru umbre) si 2 culori superbe (ador bleumarinul, daca ai ochii negri, este un must wear, arata incredibil de bine, mai ales intr-un machiaj smokey); 4 rujuri cu finish de gloss, super hidratante in 4 nuante perfecte pentru orice ocazie, blush in degrade si 2 aplicatoare... Ce ti-ai putea dori mai mult?

Add dress.toexpress pe YM sau mail la aceeasi adresa.

Mai vrei? Iata si un pont: intra pe http://www.rimmellondon.com/UK/OurFace/default.aspx pentru inspiratie. In fond, brandul Rimmel lucreaza cu Lily Cole, Sophie Ellis Bextor si Kate Moss.

Rezervata

Tenisi New York Laundry marimea 36 ( vin perfect pentru 37 ) pret 50 ron-Rezervati






A venit primavara! Vine vara...(de abia astept) Temperaturile cresc, hainele devin mai subtiri, tinutele mai boeme sau mai sport, incaltamintea mai usoara.

Azi am postat o pereche de tenisi noi nouti, intr-o culoare dementa. Personal, ador culoarea, mai ales vara, cand pielea mea devine ciocolatie si contrastul este superb. Gandeste-te cat de bine ar merge tenisii astia combinati cu o fusta de in alba sub genunchi, dimineata, la rasarit, pe plaja. Sau cat de bine ar completa o tinuta simpla (blugi + tricou) cand te intalnesti seara cu prietenii. Sa nu mai vorbim ca ar putea fi pata de culoare intr-o tinuta all black.

Dar am lasat partea cea mai buna pentru final: acesti tenisi sunt atat de usori, incat nici macar nu-i simti cand ii ridici in mana ... o adevarata binecuvantare.

P.S: Acel saculet dragut vine cu tenisii. Dar mai intai trebuie sa iei legatura cu mine : id dress.toexpress pe YM sau mail.

Rezervati Corinei din Iasi :D